Vi guidar dig till en bättre hushållsekonomi
Du når oss på: 0303-246180

Service Värmepump

Beställ service värmepump

Service värmepump

Servicen kostar 1700 kronor
I servicen ingår:

  • Resa
  • Kontroll av anläggning
  • Mätning av tryck i anläggning
  • Grovrengörning av anläggning

Service värmepump tar cirka 30-45 minuter. Servicemannen fyller i ett protokoll som sedermera bifogas med fakturan. Skulle vi uppdaga ett fel på värmepumpen kan vi ofta laga det på plats. Kan vi inte det så får du ett kostnadsförslag. Vi servar de flesta fabrikat, bland annat Mitsubishi, Sanyo, Haier, Panasonic, Bosch, Nibe, CTC.

Har du köpt en värmepump av oss brukar vi skicka ut ett vårerbjudande på service. Då säljer vi servicen till ett förmånligare pris. Det kan vi göra då vi kan samordna många service och få bättre körplanering för montörerna. Vill du hänga med på detta så kontakta oss via kontaktformuläret så skickar vi ett erbjudande även till dig som inte köpt pumpen av oss.

Service Luft-luftvärmepump

Lamellerna innanför locket på din inomhusdel skyddas från smuts av grovfilter. Håller du rent dessa filter enligt manualen så håller sig lamellerna smutsfria längre än om du slarvar med rengörningen. Även om du håller filtrena rena så kommer med tiden smuts att leta sig in mellan lamellerna. Tyvärr leder smutsen till sämre värkningsgrad. Det vill säga, kompressorn i utedelen får jobba hårdare för att producera samma mängd värme som tidigare. En viktig del av vår service är att rengöra mellan lamellerna. Vi använder ett specialmedel som är framtaget för just värmepumpar. I samband med service byter vi vid behov era rengöringsfilter. Vill ni köpa rengöringsmedel mellan serviceintervallen gör ni det bäst på den här sidan. 

Service Bergvärmepump och Luft-Vattenvärmepump

Kontroll av historisk och aktuell driftinfo ger oss en bild av hur er värmepump mår. Vi motionerar ventiler och kontrollerar att allt står rätt till. Behöver någon radiator flödesjusteras för att ni skall få jämnare värme gör vi det i samband med service värmepump.

* Obligatoriskt
Kontakta oss

Bultgatan 40 B
442 40 Kungälv
Tel: 0303-246180
info@klimatteknik.se

Produkter & Tjänster