Kontakta oss

Har du frågor eller vill du veta mer?

RING OSS E-POST

Kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter så får du en kostnadsfri offert för din brunn.

BESTÄLL OFFERT

Brunnsborrning

Klimatteknik Borr

Klimatteknik Borr är vår enhet för brunnsborrning. Med modern utrustning gör vi energibrunnar för bergvärmepumpar samt vattenbrunnar till hushåll och industrier. Vi har certifikat för brunnsborrning från Sitac och är medlemmar i branschorganisationen Avanti.

Energibrunnar

För bergvärme borrar vi normalt mellan 100 och 220 meter. När själva borrningen är utförd så gräver vi in slang från borrhålet till pannrummet. Vi borrar mestadels energibrunnar för Klimattekniks bergvärmekunder men är ni intresserade av en energibrunn utan komplett bergvärmeinstallation så kontakta oss för en offert på själva borrhålet.

Vattenbrunnar

För vatten borrar vi till vi hittar rikligt med vatten eller till brunnsborraren bedömer saltrisken som för hög för att fortsätta. Hittar vi inte vatten så får spolbilen komma och trycka brunnen, då kommer vattnet. När borrhålet är klart sänker vi ner en grundfors SQ pump i hålet, från hålet gräver vi sedan in slang så att vattnet kommer in i huset. Är det möjligt gräver vi till frostfritt djup, annars får vi lägga i en värmekabel i slangen. Rörläggaren kommer sedan och monterar hydropressen och tryckströmbrytaren på insidan. Kontakta oss för vattenbrunnsoffert.

 

      

Kostnadsfri offert

Fyll i dina uppgifter så får du en kostnadsfri offert för din brunn.

BESTÄLL OFFERT

Kontakt

Kontakta mig för mer information om brunnsborrning:

Susanne Jensen

 

Ansvar och garantier

Vi tar totalansvar när du köper värmepump av oss. Vi väljer enbart kvalitetsleverantörer med goda garantivillkor.