Värmepumpar från Mitsubishi

Varför värmepump från Mitsubishi?

Mitsubishi grundades 1921 och har alltså 100 års erfarenhet av att tillhandahålla pålitliga produkter av hög kvalitet och support över hela världen.

De utvecklar framtidens klimatprodukter. Innovativa och energieffektiva system för villor och kommersiella fastigheter. Mitsubishi är pionjärer med fokus på forskning, utveckling & kvalité. Värmepumpar, luftkonditionering & ventilation för en bättre miljö. För alla behov och för de människor som bor här.

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla

Hero - hjälten som värmer din vardag

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla och är här för att styra komforten i ditt hem efter dina behov. HERO ger dig inte bara värme när du behöver utan även kyla under varma sommardagar. Med egenskaper som I-SEE Sensor, Nattläge och WiFi är HERO den

HR COOL - Kompakt och slimmad design

HR COOL kompakta design gör den lättplacerad och ger dig fler valmöjligheter och flexibilitet vid installation. Med sin kompakta storlek kan HR Cool enkelt placeras vid låga höjder t.ex. över en dörrpost eller ett fönster.

Enkel och lätthanterlig fjärrkontroll ger dig möjlighet att styra din luftkonditionering från soffan.

Mitsubishi luftvärmepump

Geodan med generösa egenskaper

Med sina många egenskaper blir Geodan en komplett bergvärme. Låg vikt och låg höjd gör den smidig att installera. Adaptiv borrhålskontroll, inverterteknik, WiFi och Smartgrid gör den smartare. Med en av marknadens lägsta ljudnivåer och Quiet-mode blir den tystare och med R32 köldmedium och energiklass A+++ för värme blir den energisnålare och miljövänligare. Helt enkelt en bättre bergvärme. Godkänd enligt BBR krav för nybyggnation.

MFZ-KT - Lättplacerad och energieffektiv

Golvplacerad luftvärmepump med framtidssäkrat köldmedium R32. Inomhusdelens kompakta format går delvis att bygga in och gör den ytterst lättplacerad. MFZ-KT smälter diskret in i den omgivande miljön, samtidigt som den på bästa sätt fördelar värmen jämnt i din bostad.

MFZ-KT är en lättplacerad och energieffektiv luftkonditionering
Mitsubishi Solid - Stark och pålitlig luftvärmepump för alla behov

MSZ-AP - Stark och pålitlig luftvärmepump för alla behov

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan,
sommarstugan eller garaget. SOLID är den perfekta lösningen för just dig.

Med en hög energieffektivitet med ett SCOP på 4,7 ser SOLID till att du får 4,7 gånger mer värme per Kr jämfört med ett vanligt el-element. sprida värmen i huset. Eldar du i t.ex. en kamin kan SOLID även hjälpa dig att sprida värmen tack vare sitt fläktläge. SOLID har dessutom en otroligt låg ljudnivå på 19 dB(A), så pass att den kan jämföras med ljudet från en viskning.

En skandinavisk NINJA speciellt anpassad efter vårt klimat

NINJA är en unik skandinavisk värmepump som är utvecklad, tillverkad och testad för våra förhållanden. Det innebär att den fortsätter jobba även när det blir extremt kallt, faktiskt ända ned till -35°C, så du slipper oroa dig för att den ska stänga av.

Vår NINJA ser till att inomhusklimatet förblir varmt och skönt även under kalla vinternätter. Så, när du väljer en NINJA, försäkra dig om att den har beteckningen SC, som står för ”Scandinavia” i modellbeteckningen.

NINJA är en unik skandinavisk värmepump
Luft/vattenvärmepumpar kan halvera kostnaden

Ecodan, ett komplett varmvattensystem

Ecodan är en av våra storsäljare. Inte så konstigt med tanke på hur enkel den är att installera och hur driftsäkert systemet är. Efter en tid lär sig systemet vilka särskilda förhållanden som gäller just för ditt hus och anpassar uppvärmningen för effektivast möjliga energianvändning.

Mitsubishi Electrics steglösa inverterteknologi gör att endast exakt den mängd effekt som behövs för att värma upp huset används. Ingen energi går till spillo, vilket både din plånbok och miljön tackar för.