Om Klimatteknik

Om Klimatteknik i Väst

Kostnadsfri offert

Beställ offert som visar kostnaden och hur mycket du kan spara med värmepump.

Klimatteknik i Väst AB, säte i Kungälv utanför Göteborg

Klimatteknik är ett aktiebolag som har sitt säte i Kungälv utanför Göteborg. Affärsidén lyder: ”Klimatteknik skall erbjuda kunder värmelösningar som är ekonomiskt fördelaktiga alternativ till kundens befintliga värmesystem. Vidare skall Klimatteknik sträva för kundnytta genom god kvalitét och service.”

Sedan 2001 har Klimatteknik levererat värme och kyla till villor och företag i Västsverige.

Genom årens lopp har vi lärt oss vilka leverantörer som har de bästa produkterna. Det borgar för kvalitet och driftsäkerhet. På installationsavdelningen arbetar erfarna montörer med certifikat och behörigheter inom brunnsborrning, el, vvs och kyl.

Bli kontaktad

  • Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med Enwell och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av Enwells och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.