Jobba hos oss

På Enwell brinner vi för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer

Vi i ENWELL-gruppen blickar framåt med stora planer på att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större, en bättre framtid och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Bli vår nästa kollega!

Vi expanderar och söker nu:

  • Värmepumpsinstallatör
  • Servicetekniker
  • Elektriker
  • Säljare
  • Rörmokare
  • Borrtekniker
  • Grävmaskinist
  • Solcellsmontör

Vi finns i:

Stockholm - Eskilstuna - Söderköping - Norrköping - Västervik - Linköping - Sollentuna - Sala - Uppsala - Västerås - Karlstad - Örebro - Mora - Falun - Everöd - Höör - Tranås - Nässjö - Vetlanda - Kungälv

Övrig information

Vid frågor gällande tjänsterna hör av dig till: jobb@enwell.se

ENWELL AB är ett helägt dotterbolag till Vatttenfall och en del av Vattenfalls vision om ett fossilfritt Sverige inom en generation. Enwell har försäljning, installation och service på 20 orter runt om i Sverige.

Är du vår näste medarbetare?

Är du borrare, vvs-montör, kylmontör eller elektriker? Med några års erfarenhet, eller är du ganska ny på arbetsmarknaden? Vi är alltid intresserade att träffa duktiga personer med kompetens inom vårt arbetsområde.

På Klimatteknik får du jobba självständigt, men även i team, allt beror på arbetsuppgiften som ska utföras. Ibland ansvarar du själv för en borrning eller en installation, ibland ingår du i en arbetsgrupp om det är en större installation. Du kan ta egna initiativ och lösa problem, men du måste också ha en god samarbetsförmåga. Våra uppdrag och installationer varierar mycket i typ och omfattning, vilket gör att den ena dagen sällan är den andra lik.

Är du intresserad att jobba som borrare är det en fördel om du är kunnig med motorer och hydraulik. Vill du jobba som installatör eller servicetekniker är behörighet inom el, vvs och kyla viktigt.

Passar du in på beskrivningen ovan? Fyll i dina uppgifter i formuläret och skriv några rader om dig själv. Vem vet, du kanske är vår näste medarbetare?

Om Klimatteknik

På samma sätt som vi vill vara det självklara valet för våra kunder, så vill vi också vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom vårt upptagningsområde.

Klimatteknik bildades 2001 och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens och erfarenhet om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi har under årens lopp monterat cirka 8 000 värmepumpar!

Sedan 2018 är Klimatteknik en del av ENWELL, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag.

Jobba hos Klimatteknik?

Lämna dina uppgifter här, så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Skicka in jobbansökan

Personuppgifter du lämnar här använder vi för att kunna ge dig erbjudanden och upprätthålla hög servicenivå. Inhämtade uppgifter kommer även att behandlas i samband med ENWELLs och Vattenfalls affärs- och produktutveckling, statistik, marknads- och kundanalyser samt direkt marknadsföring av andra av ENWELLs och Vattenfalls produkter och tjänster. Vill du inte ta del av dessa erbjudanden kan du närsomhelst kontakta oss på (se kontakt). Mer information om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter du har enligt gällande dataskyddslagstiftning hittar du här.